Cremallera nylon

Cremallera nylon sense separador per a pantalon, faldilla. Disponible desde 10 fins a 90 centímetres . Molt ampli colorit.

Cremallera espiral

Cremallera espiral per a caçadores. Disponible oberta i tancada . Amb mides de 18 centímetres fins a 80 centímetres. Ampli assortiment de colors.

Cremallera injectada

Cremallera injectada de plàstic. Disponible en malla 4 i malla 5 . Oberta i tancada . Des de 12 fins els 80 centímetres . Molt ampli colorit. També amb malla 8 per a tendes de campanya , sacs de dormir, etc…   des de 85 fins a 400 centímetres. Per encàrrec ens pot demanar qualsevol mida.

Cremallera invisible / adaptador màquina cosir

Cremallera invisible. Disponible oberta i tancada, des de 22 fins els 60 centímetres. Ampli assortiment de colors.

Adaptador de maquina per a cosir les cremalleres invisibles. Disponible en dues alçades .

Cremallera metàl·lica

Cremallera metàl·lica per tot tipus d’usos que necessitin resistència. Disponible amb malla fina i gruixuda, amb separador i sense separador. Mides desde els 6 fins els 105 centímetres. Ampli assortiment de colors. També disponible en doble carro.

Malles especials

Cremalleres de malla 8 i 10 per a aquelles utilitats que necessitin de mes resistència (caçadores, tendes de campanya, etc…)

Cremallera símil

Cremallera símil per la roba de festa. Disponibles obertes i tancades dels 20 fins els 60 centímetres. En blanc i negre.

Cremallera Swarovski

Cremalleres Swarvoski de colors amb símil a joc.

Cremallera impermeable

Cremallera impermeable, oberta. Només amb color negre .

Cursors

Ampli assortiment de cursors per a qualsevol tipus de cremalleres. Simples, dobles, reversibles, etc… Amb tots els acabats (or, plata, colors, fantasia, etc…)

Noves cremalleres

Noves malles de cremalleres més grans per tenda de campanya, sac de dormir o per a peces de motorista. També hem incorporat cursors per aquestes cremalleres.